Tutustu tarkemmin

Deluxe Desire's & Ida Leino

Hei vaan kaikki! 

Mä oon Ida, ja olen Järvenpääläinen ammattikuvaaja, vaikuttaja, koulutettu eläintenhoitaja, hiusmalli, malli, statisti ja vähän kaikkea muutakin, varsinainen media- ja taidealan monitaituri.

Pidän asiakaslähtöisestä sekä ihmisläheisestä työskentelystä, ja oonkin luonteeltani asiakaspalvelijahenkinen. Oon myös pirtsakka, helposti lähestyttävä, joustava ja joku joskus kuvaili mua spontaaniksi Pikku Myyksi. Muhun kannattaa tutustua tuolla instagramin puolella missä mä teenkin töitä myös vaikuttajana & sisällöntuottajana. Lisäksi mun instagram kanavalta löydät ihania vinkkejä erilaisiin juhlahetkiin aina kattauksista, hääalan kanssa yrittäjiin sekä juhlamuotiin ja kauneuteen. Kirsikkana kakun päällä mahdollisuus päästä kurkistamaan millaista elämää mä muuten vietän (mm. statistina ja hiusmallina työskentelyä).

Valokuvaajana mä oon pääasiallisesti hää- ja juhlakuvaaja. Ennen kaikkea rakastan yli kaiken taltioida ohi meneviä hetkiä kuvamuistoiksi ihmisille. Aitouteen pyrkivänä, mun kuvaustyyli onkin puhtaan dokumentaarinen. Siksi suosinkin kuvatessani pääasiallisesti vallitsevia valo-olosuhteita lisävalaistuksen sijasta. Mä käytän myös kaikesta dokumentaarisuudesta huolimatta paljon aikaan kuvausten suunnitteluun ja otan harkittuja otoksia.

Rakastan myös värejä sekä yksityiskohtia, joten mun tuottamat kuvat ovatkin aika värikylläisiä. Luonto on myös lähellä mun sydäntä ja vapaa-ajallani olenkin luontokuvaaja, ja tasaisin väliajoin mun luontokuviin voikin törmätä Suomen Luonto -lehdessä.

Mun käyttämä nimi Deluxe Desire's juontaa juurensa vuonna 2013 myönnetylle kennelnimelle. Opintojen ohella ja Nuori Yrittäjä -yritystä pyörittäessä käytinkin yritykseni nimenä   Deluxe Kuvat NY ja niin Deluxe Desire's jäikin mulla kunnolla käyttöön.

Painotin valokuva-opintoni valokuvataiteeseen, sillä halusin laajentaa omaa osaamistani ja kyetä luomaan luovia sekä mielenkiintoisia dokumentaarisia kuvia.Projektit, näyttelyt, hankkeet

  • 12/2019 Järvenpään Kaupunki, Järvenpää Underground -brändiuudistus
  • 3-6/2020 Poikkeustila -dokumentaarinen valokuvahanke (tsekkaa mun otokset!)
  • 1-5/2021 Nuori Yrittäjä -ohjelma, Deluxe Kuvat NY
  • 4/2021 Dream Wedding Tampere -produktio
  • 5/2021 Toiminimen perustaminen
  • 5/2021 Career Girl Teen sen -valmennus
  • 5/2021 Ammattitutkinto suoritettu: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun toteuttaja eli valokuvaaja. Tutkinto suoritettu Pekka Halosen akatemiassa.
  • 4/2022 Somen ABC 3.0 -valmennus & Somen ABC 2.0 Kaupallinen some -valmennus
  • 6/2022 Somen ABC Kesäkoulu -premiumvalmennus