Tutustu tarkemmin

Deluxe Desire's & Ida Leino

Oon tosiaan tämmönen pirtsakka kameran kanssa heiluva Pikku Myy tuolta @deluxedesiresfi -instagram tilin takaa, ja tutummin ihan vain Ida

Nykypäivänä voin ilolla kertoa olevani niin ammattivalokuvaaja,  -malli, -vaikuttaja, -sisällöntuottaja,  videokuvaaja, lyhyt videoidentuottaja, yrittäjä kuin näyttelijäkin. 

Mutta valokuvaajana mä oon dokumentaarinen kuvaaja, joka rakastaa ikuistaa erilaisia tilaisuuksia, juhlia & tapahtumia ja jota aitous, värikkyys sekä ohi menevyys viehättää syvästi.

Kameran molemmin puolin työskentely on tuonut paljon varmuutta, tietoa ja taitoa sekä kykyä ohjata & opastaa kameran toisella puolella olevia. Unohtamatta sitä että ymmärrän monipuolisten kuvien voiman! Mikään ei nimittäin oo mälsempää ku saada suppea galleria täynnä lähes samanlaisia kuvia ilman valinnan varaa valita!

Mut takas itse kuvaukseen, koska se aitous viehättää, tykkään suosia vallitsevia valo-olosuhteita ja kuvata pääsääntöisesti niiden mukaan. Tarpeen tullen turvaudun kuitenkin lisävalaistukseen, ja salama kuuluukin mun työkalustoon. 

Oon myös luova taitelija sielu, joka opiskeli valokuvausopintonsa valokuvataiteeseen painottaen, sillä miks en voisi luoda jotakin taiteellista ja luovaa osana dokumentaarista kuvaamista. 

Mut mikäli sä haluat tutustua muhun vielä vähän lisää tai oot jo varannu musta just sun hääkuvaaja, nii nappaa ihmeessä mun ihana kuvapäivä instagramista seurantaa ja inspiroidu mun unelmista, tekemisestä ja ajatuksista!


Deluxe Desire's Aikajana

Tykkään opiskella, kehittää ja edistää taitojani, joten alta löydät kaikki koulutukset, valmennukset, workshopit mitä oon käyny <3

  • 2015 Snellman Korkeakoulu; Puhe- & draamataide 60op
  • 2021 Pekka Halosen Akatemia: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Kuvallisen ilmaisun toteuttaja eli Valokuvaaja 180op
  • 2021 Career Girl: Teen sen -valmennus
  • 2021 TMI yrittäjyys aloitettu
  • 2022 SomenABC: 3.0, Kaupallinen Some & Kesäkoulu -valmennukset
  • 2023 SomenABC: New Era, Premium VIP, Success Factory -valmennukset
  • 2024 Fashion Model Agenzy: Mallikoulu