Tutustu tarkemmin

Deluxe Desire's & Valokuvaaja Ida Leino

Hei vaan kaikki! 

Mä oon Ida, ja olen 27 -vuotias Järvenpääläinen ammattikuvaaja, vaikuttaja sekä koulutettu eläintenhoitaja.

Pidän asiakaslähtöisestä työskentelystä, ja oonkin luonteeltani asiakaspalvelijahenkinen. Oon myös pirtsakka, helposti lähestyttävä, joustava ja joku joskus kuvaili mua spontaaniksi Pikku Myyksi. Muhun kannattaa tutustua tuolla instagramin puolella missä teenkin töitä myös vaikuttajana & sisällöntuottajana. Lisäksi mun instagram kanavalta löydät ihania vinkkejä erilaisiin juhlahetkiin aina kattauksista, hääalan kanssa yrittäjiin sekä juhamuotiin ja kauneuteen. Kirsikkana kakun päälle se että pääset kurkistamaan millaista elämää mä muuten vietän (mm. statistina ja hiusmallina työskentelyä).

Valokuvaajana mä oon pääasiallisesti hää- ja juhlakuvaaja. Ennen kaikkea rakastan yli kaiken taltioida ohi meneviä hetkiä kuvamuistoiksi ihmisille. Aitouteen pyrkivänä, mun kuvaustyyli onkin puhtaan dokumentaarinen. Siksi suosinkin kuvatessani pääasiallisesti vallitsevia valo-olosuhteita lisävalaistuksen sijasta. Mä käytän myös kaikesta dokumentaarisuudesta huolimatta paljon aikaan kuvausten suunnitteluun.

Rakastan myös värejä sekä yksityiskohtia, joten mun tuottamat kuvat ovatkin aika värikylläisiä. Luonto on myös lähellä mun sydäntä ja vapaa-ajallani olenkin luontokuvaaja.

Mun käyttämä nimi Deluxe Desire's juontaa juurensa vuonna 2013 myönnetylle kennelnimelle. Opintojen ohella ja Nuori Yrittäjä -yritystä pyörittäessä käytinkin yritykseni nimenä   Deluxe Kuvat NY.

Opinnot painotin valokuvataiteeseen, sillä haluan tarjota sekä luoda myös luovempaa valokuvaa.Projektit, näyttelyt, hankkeet

  • 12/2019 Järvenpään Kaupunki, Järvenpää Underground -brändiuudistus
  • 3-6/2020 Poikkeustila -dokumentaarinen valokuvahanke (tsekkaa mun otokset!)
  • 5/2020 Suomen luonto, Havaintokirjapalsta, lehtikuva
  • 1-5/2021 Nuori Yrittäjä -ohjelma, Deluxe Kuvat NY
  • 4/2021 Dream Wedding Tampere -produktio
  • 5/2021 Toiminimen perustaminen.
  • 5/2021 Ammattitutkinto suoritettu: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kuvallisen ilmaisun toteuttaja eli valokuvaaja. Tutkinto suoritettu Pekka Halosen akatemiassa.