Hinnasto

Valitse täydellinen kuvapaketti tai lahjakortti sinulle

Elämään mahtuu monenlaisia ikimuistoisia hetkiä, jotka voidaan vangita upeiksi kuviksi ihanissa tarinaa ja/tai muistoja tukevissa miljöömaisemissa niin yksin, yhdessä, perheen ja läheisten sekä eläinystävien kanssa ja niistä erikseen tuote- ja palvelukuvausta unohtamatta.

Juuri kuvapaketit uudistaneena, tarjoan niin yksityishenkilöille kuin vaikuttajille, yrittäjille tai muille ammatillisesti toimiville erikokoisia kuvapaketteja erilaisilla käyttöoikeuksilla.

Kuvaukset sisältävät paketin mukaisen määrän kuvia, jotka valokuvaajana olen valinnut sulle kansioon valmiina käyttöön ja ihasteltaviksi.

Valitse alta sun käyttöön sopivin paketti ja varaa oma kuvaushetkesi, tai ota vaihtoehtoisesti yhteyttä saadaksesi omannäköisesi räätälöity kuvapaketti!

Hintaan lisätään 0,50snt/km kilometrikorvaus, kun matkaa miljööseen on yli 20km (Järvenpäästä)

Hinnasto päivitetty 1.3.2024 ja hinnat ovat toistaiseksi voimassa

Kuvaukseen kuin kuvaukseen kuuluu ammattitason kamera (valo- &videokuvaus) varustettuna valovoimaisilla objektiiveilla sekä ammattivalaistus ja mikrofoni tarpeen mukaan!


Muotokuvaus

Kuvapaketit on luotu kaikkiin elämän eri hetkiin sopiviksi, jolloin sun tarvitsee valita vain sulle ja sun käyttöön sopivin kuvamäärä. Kaikki paketit sisältävät nettikansion halutulla kuvamäärällä, josta saat ne ladattua paino- ja nettikäyttöön sopivina kuvaussuunnitelmaa unohtamatta. Kuvaussuunnitelmassa käymme läpi mm. mahdolliset toiveet, kuvauspaikan, tarkan ajan jne. Enemmmän saat aina edullisemmin! Lisäkuvat 15/ kpl!

RASKAUS /NEW BORN /LAPSET/ PERHEET/ PARISKUNNAT/ VALMISTUMINEN/ YSTÄVYYS jne


SUMMERSALE: Kaikki miljöökuvaukset nyt kesäalennus hinnoin -40%tarjoushinnat ovat voimassa arkipäivinä (ma-to) toteuttaviin kuvauksiin kesäkuun ajan lukuunottamatta valmistujaisviikonloppua (31.5-2.6.)!


MINI

Kuvauksen kesto noin 15min, kuvamäärä n. 3-5 kuvaa

150€

MIDI 

Kuvauksen kesto noin 15min, kuvamäärä n. 10-12 kuvaa

180€

MAXI

Kuvauksen kesto 15-30min, kuvamäärä n. 15-20 kuvaa

200€

MEGA

Kuvauksen kesto alk. 1h , kuvamäärä n. 30-40 kuvaa

240€

DELUXE

Kuvauksen kesto alk. 2h, kuvamäärä galleria täydessä kokonaisuudessaan

320€


Lahjakortti: 

Haluatko muistaa rakasta jouluna tai kenties valmistumisen kynnyksellä? Mikäli kyllä voit aina myös ostaa digi muotoisen lahjakortin kuvaukseen valitsemallasi summalla! Lahjakortit ovat tehdään aina vuoden voimassa ololla! 


Kaupallinen kuva

Nämä brändin huomioivat paketit on suunniteltu erityisesti pientoimijoiden kaupalliseen käyttöön sopiviksi kuvapankkikuvauksiksi miljööympäristössä, jolloin valitset siis käyttötarkoitukseesi sopivimman kuvamäärän. Eri kokoiset kuvapaketit sopivat erinomaisesti erilaisiin käyttö tarkoituksiin, siksi pakettien yhteyteen on kirjattu suuntaa-antavasti käyttösuositus.

Kaikki paketit sisältävät nettikansion halutulla kuvamäärällä, josta saat ne ladattua paino- ja nettikäyttöön sopivina kuvaussuunnitelmaa unohtamatta. Kuvaussuunnitelmassa käymme yhdessä läpi brändin, kuvien käyttötarkoituksen, toiveet ja kuvausajankohdan.

HUOM! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mikäli tarvitset tapahtumakuvausta tapahtumasi jälkimarkkinointiin tai uudelleen markkinointia varten.

MALLIT/ CASTING /MIKRO- & MAKROVAIKUTTAJAT /PIENYRITTÄJÄT /FREELANCERIT


MINIBRÄNDI

Tämä paketti sopii erityisesti sinulle, joka haluat päivittää kuvia tuoreiksi esim. sosiaalisen median profiileihin tai vaikka kotisivuillesi.

Kuvauksen kesto n. 20 min, kuvamäärä noin 6-8 kuvaa

MIDIBRÄNDI

Vahvistamaan henkilöbrändiä, suosittelen tätä paketti kun haluat vahvistaa henkilöbrändiäsi somekanavissasi. Paketti sopii myös erilaisille palvelun tarjoajille.

Kuvauksen kesto 20-30min, kuvamäärä noin 15-20 kuvaa

MAXIBRÄNDI

Helpottamaan sisällöntuotantoa ja/tai tuotteiden myyntiä. Tämänkin kokoinen kuvapankki helpottaa suunnattomasti esim somekanavien ylläpitoa. Laadukkaat tuotekuvat puolestaan helpottavat tuotteiden myyntiä.

Kuvauksen kesto 60-120min , kuvamäärä noin 30-40 kuvaa

DELUXEBRÄNDI

Tarvitsetko useaan eri käyttötarkoitukseen, ahkeraan somepäivittelyyn, vai kenties verkkokauppaasi laadukkaat kuvat?, siinä tapauksessa tämä paketti on sinulle.

Kuvauksen kesto alk. 2h, ei rajoituksia kuvamäärässä vaan kokonainen galleria valmiita kuvia