Hinnasto

Valitse täydellinen kuvapaketti sinulle

Elämään mahtuu monenlaisia ikimuistoisia hetkiä, jotka voidaan vangita upeiksi kuviksi ihanissa tarinaa ja/tai muistoja tukevissa miljöömaisemissa niin yksin, yhdessä, perheen ja läheisten sekä eläinystävien kanssa ja niistä erikseen tuote- ja palvelukuvausta unohtamatta.

Juuri kuvapaketit uudistaneena, tarjoan niin yksityishenkilöille kuin vaikuttajille, yrittäjille tai muille ammatillisesti toimiville erikokoisia kuvapaketteja erilaisilla käyttöoikeuksilla.

Kuvaukset sisältävät paketin mukaisen määrän kuvia, jotka valokuvaajana olen valinnut sulle kansioon valmiina käyttöön ja ihasteltaviksi.

Valitse alta sun käyttöön sopivin paketti ja varaa oma kuvaushetkesi, tai ota vaihtoehtoisesti yhteyttä saadaksesi omannäköisesi räätälöity kuvapaketti!

Hintaan lisätään 0,46snt/km kilometrikorvaus, kun matkaa miljööseen on yli 20km (Järvenpäästä)

Hinnasto päivitetty 1.4.2023 ja hinnat ovat toistaiseksi voimassa


Syksyn aikana saatavilla on myös seuraavia sesonki POP UP-mini kuvauksia:

Tulossa Ruska -pop up kuvaus: Järvenpää, Vantaa & Helsinki

Ajankohdat ja tarjoushinnat näihin tarkentuvat pian!Muotokuvaus

Kuvapaketit on luotu kaikkiin elämän eri hetkiin sopiviksi, jolloin sun tarvitsee valita vain sulle ja sun käyttöön sopivin kuvamäärä. Kaikki paketit sisältävät nettikansion halutulla kuvamäärällä, josta saat ne ladattua paino- ja nettikäyttöön sopivina kuvaussuunnitelmaa unohtamatta. Kuvaussuunnitelmassa käymme läpi mm. mahdolliset toiveet, kuvauspaikan, tarkan ajan jne. Enemmmän saat aina edullisemmin! Lisäkuvat 15/ kpl!

RASKAUS /NEW BORN /LAPSET/ PERHEET/ PARISKUNNAT/ VALMISTUMINEN/ YSTÄVYYS jne


MINI

Kuvauksen kesto noin 15min, kuvamäärä n. 3kuvaa

90€

MIDI

Kuvauksen kesto 15-30min, kuvamäärä n. 6-8 kuvaa

200€

MAXI

Kuvauksen kesto 30min-1h, kuvamäärä n. 10-12 kuvaa

240€

Kaupallinen kuva

Nämä brändin huomioivat paketit on suunniteltu erityisesti pientoimijoiden kaupalliseen käyttöön sopiviksi kuvapankkikuvauksiksi miljööympäristössä, jolloin valitset siis käyttötarkoitukseesi sopivimman kuvamäärän. Eri kokoiset kuvapaketit sopivat erinomaisesti erilaisiin käyttö tarkoituksiin, siksi pakettien yhteyteen on kirjattu suuntaa-antavasti käyttösuositus.

Kaikki paketit sisältävät nettikansion halutulla kuvamäärällä, josta saat ne ladattua paino- ja nettikäyttöön sopivina kuvaussuunnitelmaa unohtamatta. Kuvaussuunnitelmassa käymme yhdessä läpi brändin, kuvien käyttötarkoituksen, toiveet ja kuvausajankohdan.

HUOM! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mikäli tarvitset tapahtumakuvausta tapahtumasi jälkimarkkinointiin tai uudelleen markkinointia varten.

MALLIT/ CASTING /MIKRO- & MAKROVAIKUTTAJAT /PIENYRITTÄJÄT /FREELANCERIT


MINIBRÄNDI

Tämä paketti sopii erityisesti sinulle, joka haluat päivittää kuvia tuoreiksi esim. sosiaalisen median profiileihin tai vaikka kotisivuillesi.

Kuvauksen kesto n. 15 min, kuvamäärä noin 3 kuvaa

MIDIBRÄNDI

Vahvistamaan henkilöbrändiä, suosittelen tätä paketti kun haluat vahvistaa henkilöbrändiäsi somekanavissasi. Paketti sopii myös erilaisille palvelun tarjoajille.

Kuvauksen kesto 20-30min, kuvamäärä noin 10-12 kuvaa

MAXIBRÄNDI

Helpottamaan sisällöntuotantoa ja/tai tuotteiden myyntiä. Tämänkin kokoinen kuvapankki helpottaa suunnattomasti esim somekanavien ylläpitoa. Laadukkaat tuotekuvat puolestaan helpottavat tuotteiden myyntiä.

Kuvauksen kesto 60min , kuvamäärä noin 15-20 kuvaa

MEGABRÄNDI

Tarvitsetko useaan eri käyttötarkoitukseen, ahkeraan somepäivittelyyn, vai kenties verkkokauppaasi laadukkaat kuvat?, siinä tapauksessa tämä paketti on sinulle.

Kuvauksen kesto 2h, ei rajoituksia kuvamäärässä