Hääkuvahinnasto

Ikuista tärkeä päiväsi!

Hääkuvaus hinnasto

Tämä dokumentaarinen kuvapalvelu, ikuistaa häiden ja hääjuhlien ikimuistoisia hetkiä hääparin toiveet huomioiden pyrkien mahdollisimman monipuoliseen ja kaiken kattavaan lopputulokseen aina hääparin muotokuvista yhteiskuviin rakkaiden & tuttavien kanssa tilannekuvia saati yksityiskohtia unohtamatta. Tämä on siis tehty juuri sinulle joka haluat keskittyä juhlasta nauttimiseen ja elää päivän uudelleen vielä kuvien välityksellä.

Tämä palvelu pitää myös sisällään toiveet kartoittavan hääpalaverin, maksun kahdessa erässä sekä kuvien nopean toimituksen. Kanssani sinun ei siis tarvitse odotella hääkuviasi viikko tolkulla! Tsekkaa alta tarkemmat tiedot ja varaa omasi!

Tiedustelu, varaus & suunnittelu

Kaikki lähtee yhteydenotosta, ota siis rohkeasti sivun yhteydenotto lomakkeen kautta ja pyydä tarjous toivomallesi hääkuvaukselle. Hääkuvaus sisältää arvolisäveron (24%) sekä mahdolliset kilometrikorvaukset (0,46 snt/km kun matkaa järvenpäästä on yli 20km!).

Kaikki tarjoamani hääkuvapalvelut sisältävät maksuttoman varauksen, joka tarjoaa mahdollisuuden muutoksiin aina hääpalaveriin saakka (koskee myös peruutusta!). Hääpalaverissa käymme läpi niin perus asiat kuin toiveet ja odotukset, teemme myös kuvaussuunnitelman sekä -sopimuksen. Vaihtoehtoina palaverin toteutukseen ovat tällä hetkellä live tapaaminen, videopuhelu/ puhelu sekä sähköposti.

Laskutus & Toimitus

Hääpalaverin jälkeen saat myös ensimmäisen laskusi, joka toimittaa samalla varausmaksun virkaan. Suuruudeltaan varausmaksu on 40% loppusummasta. Koska hääkuvaukset laskutetaan kahdessa erässä, saat toisen laskusi vasta häiden jälkeen mahdolliset lisätunnit sisältäen (Lisätunnit 100€/ h). 

Kuvat toimitetaan sähköisesti linkkinä hääalbumiin kun loppuosa maksusta on suoritettu. Hääalbumista kuvat ovat helposti ladattavissa painotuotteisiin (kortit, taulut jne) sopivina korkearesoluutiokuvina sekä eri somealustoilla toimivissa kokovaihtoehdoissa, linkki on myös helposti jaettavissa esimerkiksi lähempien sukulaisten kesken. 

Valmiit kuvat ovat kauniisti käsiteltyjä mun luonnollisella tavalla käsitellä kuvia, ilman rajua värejä tai tilanteita muokkaavaa kuvankäsittelyä. Värejä rakastavana toimitan kuvat pääsääntöisesti värikuvina: mustavalkokuvat tai boheemi kuvankäsittely on kuitenkin mahdollista saada toiveesta!


Yes to the Dress

Hääpuvun sovituksen dokumentaarinen kuvaaminen,

 tai muotokuvaus miljöössä morsiamesta hääpuvussaan.

150€

Bridal Shower

Polttareiden dokumentaarinen kuvaaminen

h

First Look

Parin ensikohtaaminen hääpuvuissa, mukaan lukien potrettikuvaus tämän jälkeen. Kuvaus kestää n. 30-45min. Kuvamäärä n. 10-30 kuvaa.

250€

Wedding Portrait

Pelkät häämuotokuvat miljöössä, kuvauksen kesto noin 20-60min. Kuvamäärä n. 30-50 kuvaa.

150€

I'm Yours

Vihkitilaisuus potretti- & ryhmäkuvilla

n. 200€

Celebration

Pelkkä hääjuhlan kuvaaminen n. 2-6h

noin 200-600€

Marry me baby

Vihkitilaisuus sekä hääjuhla kuvattuna n. 4-8h

noin 420-810€

Lovestory

8-12 tunnin räätälöity dokumentaarinen kuvaus kattamaan koko hääpäivää! 

Sisällys: Valmistautuminen, Vihkitilaisuus, Potretit & Ryhmäkuvat sekä Hääjuhla.

noin 860-1300€

Vid My Weds -Videokuvapalvelu

Videokuvaus lisäpalvelu dokumentaariseen kuvauspakettiin (min. 4h kuvaus). Sisältää 1-2 koostevideota hääpäivästä ja/tai lyhyempiä videoita.

Wedding Video

Häiden dokumentaarinen videokuvaus, pyydä tarjous


Vuoden 2023 sekä 2024 hääkuvaukset ovat nyt myynnissä, varaa omasi!

-Vapaat hääkuvausajat 2023: 23.9. / 7.10 / 14.10 / 4.11 / 11.11 / 18.11. / 25.11 / 2.12 / 9.12 & 16.12

Vuoden 2024 kuvauksista seuraavat päivämäärät ovat JO varattuja: 20.1 / 9.3. / 15.6. / 3.8.

Juhlakuvaus

Dokumentaarinen juhlakuvaus ikuistaa tärkeiden juhlien ikimuistoiset hetket ihaniksi kuviksi.

Vauvajuhlat

Gender Reveal tai Baby Shower -juhlan kuvaaminen,

Ristiäis- ja kastejuhlan kuvaaminen

~2h dokumentaarinen juhlakuvaus (suosituin!) 220€

~4h dokumentaarinen juhlakuvaus 440€ 

alkaen 110€ /h

Ripple / Prometheus Party

Rippi- tai prometheus juhlan kuvaus

noin 110-420€