Teen sen

21.05.2021

*AD/ Kaupallinen yhteistyö CareerGirl :n & Marianne Lehikoisen kanssa.

Aika se vaan rientää ja aika opiskelijana sekä ny -yrittäjänä ovat tulossa tiensä päähän. Samalla uusi ja ihmeellinen elämä valokuvayrittäjänä alkaa. Toiminimi, y -tunnus ja ensimmäinen laskutuskin on mulla jo tehtynä. Ja työkeikkoja on elokuun loppuun asti kivasti jo kasassakin. Ei siis mitenkään huono startti tuoreelle yrittäjälle.

Ihan täydelliseen saumaan mulle aukes myös kaupallinen yhteistyö CareerGirl -yhteisön kanssa. Siis yhteisön, joka auttaa jäseniään luomaan menestyvän työuran ja/tai unelmien bisneksen valmennusten ja digituotteiden avulla. Joka itseasiassa kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Mutta tottahan tämä totisesti oli! 

Nimittäin Teen sen -työpajassa käytiin läpi miten käynnistää menestyksen kierrettä ja miten pyrkiä lopettamaan täydellisyyden tavoittelua tai muuta menestyksen kannalta hidastavaa ajattelu- tai käytösmallia. Työpaja inspiroi miettimään omaa toimintaa tavoitteellisemmaksi ja opasti kuinka tehdä päätöksiä ja saada asiat dominoefektin lailla etenemään. Järkevää puhetta, ja niiden välityksellä löysin hauskan tavan priorisoida omaa toimintaani. 

Suosittelen lämpimästi kyseistä työpajaa myös muillekin, olitpa sitten tuore yrittäjä, sellaiseksi pyrkivä tai vaikkapa somevaikuttajana työskentelevä!

Ps. Career Girl tarjoaa nyt edullisesti 25.5 sekä 1.6 edulliseen hintaa juuri kyseisen työpajan! Nimittäin reilu 1,5h valmennusta vain 27€ hintaan!